Wat kunt u verwachten?

Tijdens uw intake zullen wij u vragen naar de lichamelijke klachten, aandoeningen, beperkingen en de wensen die u heeft voor de behandeling. Op deze manier identificeren we of de problemen die u hebt worden veroorzaakt door trauma, spanning, ziekte of een operatie. Dit helpt ons ook om te bepalen of de klachten worden veroorzaakt tijdens trainingen, dagelijkse routine, werk, uitgaan, vakantie of hobby's. We moeten de ernst van de situatie vaststellen; is het een acute, subacute of chronische situatie? Indien nodig zullen we, met uw toestemming, extra informatie aanvragen van uw huisarts.

Tijdens de intake en het lichamelijk onderzoek doen we ook een functioneel onderzoek en met deze kennis kunnen we een therapeutisch programma voor fysiotherapie aanmaken.
 

Wat kost een behandeling?

De prijs van een behandeling hangt af van het soort verzekering dat u hebt en als u een aanvullende verzekering hebt. In 2018 hebben we contracten met alle zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie, zullen wij uw behandeling rechtstreeks aan uw verzekeraar factureren.

Fysiotherapeutische behandelingen die onder uw aanvullende verzekering vallen, vallen niet onder uw wettelijke bijdrage van € 385 per jaar. Als u geen aanvullende verzekering heeft, sturen wij u een factuur.